Verenigingslessen op niveau!

Iedere woensdagavond vinden onze lessen plaats bij paardensportcentrum Voorend aan de Kloosterstraat 10 te Middel (Olst).

De dressuurlessen worden verzorgd door Annemieke Brinkhof en de springlessen worden verzorgd door Milou Boon en Wim de Jonghe. Onze lessende leden rijden de dressuur- en springlessen om de week.

Annemieke Brinkhof

Als 3 jarig meisje ging Ik al voorop het zadel met mijn tante mee door de bossen. Dit is nu inmiddels 20 jaar geleden (grapje :-)).Het paardenvirus is nooit meer weggegaan. Paardrijden was bij ons thuis geen vanzelfsprekendheid. Dit maakt ook dat ik mij tot op de dag van vandaag nog steeds gelukkig prijs en hard werk om mijn doelen te behalen. De paarden die ik heb gereden hadden allen op voorhand niet hun exterieur mee of hadden door diverse omstandigheden een rij-technisch probleem. Inmiddels ben ik daardoor gespecialiseerd in en haal ik veel voldoening uit het corrigeren en rechtrichten van paarden. Momenteel rijd ik twee dressuurpaarden die bij mij thuis staan. Een op ZZ licht niveau, de ander hoop ik na de Corona op hoger niveau uit te brengen. Daarnaast rijd ik soms tijdelijk paarden voor anderen. Naast het zelf uitbrengen van paarden wordt ik ook erg blij van het begeleiden van leerlingen. Als directeur bij een bank heb ik jarenlange ervaring opgedaan in het trainen, begeleiden en coachen van medewerkers en ben ik Stir bevoegd coach en teamcoach, dit helpt uiteraard bij het geven van instructie. Sinds enkele jaren ben ik ook bevoegd om les te geven bij verenigingen. Mijn aanpak typeert zich door de open en coachende wijze waarop ik combinaties aanvlieg. Tijden zijn veranderd en er is meer behoefte aan interactie tussen ruiter en coach. Ruiters willen niet alleen meer adviezen opvolgen, maar deze ook begrijpen en zich erin thuis voelen. Een maatwerk aanpak is dan nodig voor ruiter en paard. Verder vind ik het management rondom ruiter en paard belangrijk en adviseer ik daar ook graag in binnen de mogelijkheden die er zijn. Het komt ook regelmatig voor dat ik ruiters coach op wedstrijden, aangezien de omstandigheden voor ruiter en paard dan net even anders zijn en we samen kijken hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Ik vind het een uitdaging om met jullie te bouwen aan een mooie vereniging met veel gezelligheid, plezier en vooruitgang in de combinaties. Groeten Annemieke

Wim de Jonghe

Onze springinstructeur is niemand minder dan Wim de Jonghe. Wim heeft zelf zeer verdienstelijk gereden in de springsport. Hij is een paar jaar in China geweest om daar het Chinese team te trainen. Wij zijn blij met – en trots op – Wim als onze springinstructeur! 

“We vinden het belangrijk om de kwaliteit van de lessen hoog te houden, we hebben met deze toppers een mooie basis”

andre van der weegh – voorzitter

Paardensportcentrum Voorend

Hieronder zie je een kleine impressie van de accommodatie van de Kloosterruiters. Met twee indoor arena’s en een buitenpiste is er altijd ruimte voor het beoefenen van de paardensport. Paardensportcentrum Voorend is een pensionstal, hun pensionklanten kunnen gebruik maken van het solarium, de poetsplaats met warm water, een eigen afsluitbare zadelkast, de indoor arena’s, buitenpiste met Equifond bodem, overdekte stapmolen en longeercirkel. Van het oefenparcours kan onbeperkt gebruik worden gemaakt. Weidegang is het gehele jaar rond beschikbaar. Ben jij op zoek naar een gezellige pensionstal? Voor meer informatie kan je kijken op www.pscvoorend.nl

%d bloggers liken dit: