gallery/nieuwsbanner

Nieuws:

Beste spelers

Clubkampioenschappen

 

Zondag 26 februari j.l. hebben onze leden weer hun uiterste best gedaan tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. Om 10:00 uur zijn we begonnen met de dressuur. Hier hebben alle combinaties een nette proef neergezet. Na afloop van de proef werden de combinaties voorzien van positief en nuttig jurycommentaar. Aan kop tijdens de dressuur stond Daphne Ligthart met haar pony Sambuco. Zij reden maar liefst 215,5 punten bij elkaar. De tweede plaats was voor Donna Timmermans met haar pony D-Linos, haar proef werd beloond met 212 punten. De derde plek werd ingenomen door Esmée Kijk in de Vegte met haar pony Rachel, zij behaalden 203,5 punten.

 

Tussen de middag werd er gezamenlijk gegeten om vervolgens vol goede moed aan het middagprogramma te beginnen. Bijna alle deelnemers waagden zich ook aan het springparcours. Er werden goede parcoursen gesprongen, maar uiteindelijk was het Esmée Kijk in de Vegte met haar pony Rachel die aan het langste eind trok. Zij reden een foutloze barrage in de snelste tijd. Iris van der Weegh volgde door haar pony Nikita naar een tweede plaats te sturen. In het BB springen waren er ook foutloze combinaties. Hierbij was er een eerste plek voor Jolien Oostewechel met haar paard Vilan. De tweede plek werd bezet door Naomi van den Berg met haar paard Lutin d'Amour. 

 

Na afloop van het springen stelden alle combinaties zich op in de rijhal voor de prijsuitreiking. Esmée Kijk in de Vegte met haar pony Rachel mag zich de nieuwe clubkampioen van 2017 noemen. Deze combinatie bleek over het algemeen het beste gescoord te hebben. Als reservekampioen werd Daphne Ligthart met haar pony Sambuco gehuldigd.

 

We willen alle leden, ouders en supporters bedanken voor de gezellige en sportieve dag. We hopen dat jullie volgend jaar weer van de partij zullen zijn!

 

gallery/img_4738